迈克尔·杰克逊中国网  - 歌迷论坛

加入MJJCN

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: kissmoremj

【The King of Pop in his own words】 MY LIFE by Michael Jackson(中英文对照)

1万

王者传奇

谢谢楼主,辛苦了!很费眼的!收藏

1万

王者传奇

QQ
还有些没翻译,高人请翻译,自己翻译好慢啊!
爱你是一辈子的事情

1万

王者传奇

太棒了,谢谢楼主!
KA演部电影吧。

1万

王者传奇

谢谢楼主的翻译
这些真是MJ说的?
"Debbie and I love each other for all the reasons you will never see on stage or in pictures. I fell for the beautiful, unpretentious,giving person that she is and she fell for me just being me."
我和黛比彼此相爱,是因为那些你们永远无法在舞台或者照片上看到的理由。我被她朴实无华的自然美吸引,而她也为一个真实的我而倾倒。

看来MJ还是爱过黛比的

侠之大者

谢谢楼主整理 看MJ自己的话感觉亲切多了 MJ是一个有坚定信仰的人 MJ就是我的信仰

2万

王者传奇

谢谢lz分享!
想看后面的翻译。

侠之大者

谢谢楼主!!!!
我觉得IN his own words 真的是一个很好的纪念他的方式
因为谁都不敢说他真正了解着另一个人

"Brooke shields was a love of mine. We were romantically serious for a while. But my dating and relationships with girls have not always had the happy ending I desired.
Something always seemed to get in the way."

"Debbie and I love each other for all the reasons you will never see on stage or in pictures. I fell for the beautiful, unpretentious,giving person that she is and she fell for me just being me."

"I don't do sports. It's dangerous,and there's a lot of money being counted on and we don't want to risk anything. My brother hurt his leg in a basketball game and we had to cancel the concert,and just because of him having an hour of fun,thousands of people missed the show and we were being sued left and right.I don't think it's worth it."
HIStory & HERtory

侠之大者

Clover

QQ
感谢LZ, ~  我都看完了, 虽然那些英文我看不懂,,

1万

王者传奇

楼主我爱死你了!亲个!

侠之大者

MJ的心灵让我们震撼~~~
永远的MJ。。。我永远的神。。。我永远爱你。。。不离不弃。。。。

侠之大者

楼主辛苦了,非常感谢~
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

2万

王者传奇

我完整的读了一边,是读。

侠之大者

QQ
谢谢楼主的文章和翻译...使我又了解Michael Jackson多点了!好感动....
MJ:永远的流行音乐天王。  我爱你“小飞侠”~~

1万

王者传奇

迈迈。我爱你!
God is Michael Jackson's fans, as selfish, so called Michael Jackson to accompany him to Paradise。

♡ Michael,  I Love You Forever!♡

1万

王者传奇

你的早逝, 我们的痛

感谢LZ