迈克尔·杰克逊中国网  - 歌迷论坛

加入MJJCN

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

Jason Malachi 承认是他唱了假歌?(经纪人发声明说账户被黑)

2万

32万

管理员

飘渺岛主

Jason Malachi经纪人Thad Nauden对TMZ说JM没有在facebook上说自己假唱了Michael专辑里的歌曲,且他本人也是这场网络阴谋的受害者。经纪人说有人黑了JM的官方账户,然后发布了假消息。经纪人说JM没有在《Michael》专辑上唱一个音符。他们正在调查,并打算起诉

I got a confirmation from Thad Nauden. I conctacted him through Facebook. Told him that I'm from MJJC and asked him to confirm his statement to TMZ and if possible give us more information and explain the phony page comment here's his response.

No Problem. First of all I am a HUGE MJ fan and I love your site MJJCommunity.com. I honestly do!

Secondly, I will confirm my statement to TMZ.

The only thing I would like to clarify from that statement is that it is Jason's account, but it was hacked. It is a phony statement and was not made by my client. That is what was meant by a "Phony Facebook Page"

That is Jason's facebook account. facebook.com/jasonmalachimusic and it was hacked.

There is another Jason Malachi account and that is facebook.com/jasonmalachi and that is a fan site and we have absolutely no control of that.

Jason would like to thank all the MJ fans who continue to carry The King Of Pop, Michael Jackson's message of L.O.V.E. and not pre-judging people. It was a blessing and ultimately a curse to be born with the voice that Jason was born with.

We would also like to personally thank Harvey Levin of TMZ, for clearing this matter up and reporting the facts. The original story was printed pre-mature before the facts were discovered.

We will have forensic's and an investigation done by facebook, so please stay tuned. As soon as we find out who hacked into Jason's account you will be the first to know. We will be pursuing charges against whoever created this hanus and vicious crime.

Long live MJ and may he Rest in Peace.

GOD Bless.

Thad Nauden

http://www.tmz.com/2011/01/16/mi ... news-jason-malachi/

他的FACEBOOK账户写到:

我猜是时候承认了。我对许多人撒了谎,包括今天对某人,但……那就是我。我唱了Breaking News, Keep Your Head Up, Monster 和Stay.

我和唱片公司有协议,但现在纸包不住火了。对不起,我所有的歌迷,以及MJ的歌迷。

"Sheesh guys, I guess it's time to confess. I've lied to many people, including someone today, but.... It was me. It was me who sang Breaking News, Keep Your Head Up, Monster and Stay.

"I had a agreement with the record company, but now the cat is out of the bag. Sorry to all my fans, and fellow Michael Jackson fans."

国外歌迷认为这则可能引发雪球效应的声明不知道是否炒作,或被黑客黑了。
如果声明为真,将有一场大官司在后。

索尼公司暂时没有回应。

1万

13万

圣殿骑士

Flying eagle

QQ
真的假的啊?!!!!!

楼主的帖子又改啦。经纪人刚才不是说那个Facebook是假的么?没有料到JM官网的上有链接吧。呵呵。现在经纪人又改口了,黑客成了替罪羊。这戏演的。。。估计JM正在被封口和威胁。悲剧。  发表于 2011-1-17 15:27
JM的官网上有他Facebook的链接,他承认了四首假歌,现在正在被全球歌迷唾骂! http://www.mjjcn.com/mjjcnforum/thread-143072-1-1.html  发表于 2011-1-17 14:08

3万

至尊天神

热心助人奖

是不是有些别有用心的人要黑迈克尔吧,把这张专辑的名声搞坏、把专辑销量打下来,我看还是商业战的卑鄙伎俩吧。我们还是要坚决爱着迈,为迈迈的专辑着想吧。

JM的官网上有链接啊,JM承认了,JM被骂死了。不过大家要赶紧截图保存,这年头,网站、账号、ID神马的说没就没的。  发表于 2011-1-17 14:14
如果世界充满仇恨,我们依然拥有希望

如果世界充满愤怒,我们仍然敢于安慰

如果世界充满绝望,我们仍然拥有梦想

如果世界充满猜疑,我们依然敢于相信
——迈克尔·杰克逊

6万

圣殿骑士

爱迈迈爱德国队的果果~>.<

QQ
这可不是件小事阿…真的假的…
谢谢你!永远的空翻少年!

5万

圣殿骑士

迈迈的Monster璃

不知道说什么好了

1万

100006万

至尊天神

MJ私生子

热心助人奖特别贡献奖活动卓越奖

可大可小的事,不好乱说啊

1万

13万

圣殿骑士

大家亲切的称呼我老谭。。原名Tempo

QQ
该来的还是来了。。?
爱之深切则痛之不语。I don't want nobody else to hod you,Unless。。。

3万

至尊天神

无异于炸弹

17万

版主

QQ
不是吧,难道是黑客???!!!

预言家! 哈哈~~  发表于 2011-1-17 18:20

2万

王者传奇

HA HA 蒙死他 HA HA

对结果,我们孜孜追求,但当某人承认了,我还是有点不能适应,这是真的吗?真的吗?这家伙真火了

Me too!  发表于 2011-1-17 09:16

3万

至尊天神

Nemo不是鱼,他是土包子

静观其变,希望不要是一场闹剧,不要毁了MJ的招牌。
无知与盲目是勇气的源泉。

2万

王者传奇

超级歌迷

QQ
真的假的?恶搞?还是黑客啊?我怎么不太相信啊,怎么这么就承认了?
亲爱的猫叔,你还好吗?

7万

圣殿骑士

本大小姐

QQ
我想起了那些说要去做DNA鉴定以证明自己是3P亲生父母的人们
我还想起了朴树同学唱过的一首歌,叫:《那些花儿》
啦啦啦啦啦啦啦,他们在哪儿啊?(是这么唱来着吧?)

喜感~  发表于 2011-1-17 10:38
不敢老,怕老了以后不懂你

2万

王者传奇

感觉如果是真的,似乎承认来的过早了一些,
暂时认为是炒作,
继续观注中。。。。
一个男人平静地跨过他生命中所有的烦扰,带着尊严、优雅和坚毅。他不抱怨,也不沉湎于自艾自怜。他继续去工作,去创作,去享受生活,去努力实现他的愿景——把世界变成更好的地方。

2万

王者传奇

一般做过的人不会承认的,那样对他有什么好处呢。

纸是保不住火的  发表于 2011-1-17 09:23
你不理财,财不理你!